Bezoek aan het Appeltaart-concert

Door: Michiel Holtrop, oprichter en artistiek leider van de Stichting Appeltaartconcerten
Datum: 20 december 2023
Tijd: 10.30 / 14.30 uur
Startpunt: 20 december: ‘t Zonnehuis, Zonneplein 30, Amsterdam-Noord; 22 december: Van Houtenkerk (het Chocoladekerkje met authentiek Jugendstil interieur), Oudegracht 69 te Weesp
Eindpunt: idem
Prijs: leden € 7,50/ niet-leden € 7,50

Bent u lid, log dan in en boek met de ledenprijs: Inloggen

Omschrijving

Stichting Appeltaartconcerten heeft als doel klassieke muziek toegankelijk te maken voor mensen ‘met een afstand tot de concertzaal’. Uiteraard wordt er appeltaart geserveerd. De appeltaart staat symbool voor de ontspannen, huiselijke en veilige sfeer van de concerten. U hoort de leukste en beste professionele musici. Zij vinden het fijn om laagdrempelige concerten te spelen voor een blij publiek. Zij spelen veel in wijktheaters in bijna heel Nederland. De speellijst wordt de komende maanden ingevuld. Kijk vooraf op hun website: www.appeltaartconcerten.nl.
Titel van het programma op 20 december 10.30 uur Zonnehuis én op 22 december 14.30 uur Van Houtenkerk is bekend: “Kerstconcert met barokmuziek en meezingmoment”

Organisatie: afdeling West.

Bereikbaar

Op 20 december is het verzamelpunt: ‘t Zonnehuis, Zonneplein 30, Amsterdam-Noord
Bereikbaar: bus 35, 391 en 394

Op 22 december is het verzamelpunt: Van Houtenkerk (het Chocoladekerkje met authentiek Jugendstil interieur), Oudegracht 69 te Weesp
Bereikbaar: trein, Sprinter richting Amersfoort, reistijd vanaf CS Amsterdam 30 minuten

Bijzonderheden: de concerten worden mogelijk gemaakt door verschillende fondsen, de Vrienden van de Stichting en uw kaartje. Toch vragen zij aan het eind van elk concert een kleine bijdrage. Daarom heeft de Vereniging Ons Amsterdam besloten € 7,50 aan onze leden te vragen i.p.v. de kostprijs. Met uw extra bijdrage steunen wij de Stichting en schenken een bedrag als bijdrage.